Rólunk

A FOSTER History & Collective Memory egy olyan nonprofit szervezet, amely rajong a történelem és a régészet iránt, elkötelezetten törekszik őseink útjának felkutatására a genealógia és az építészet révén. Ugyanakkor a cél az, hogy segítsünk az embereknek felfedezni családtörténetüket, és emlékezzünk az előttünk érkezők által végzett munkára, amelyet nagy kitartással és bátorsággal vetettek el a következő generációk számára.

Tudták, hogyan lehet legyőzni az útjukba kerülő akadályokat, és elszántságuknak köszönhetően emlékezünk rájuk.

A származásunk elmélyülésének ténye abban a valódi és egyedi értékben rejlik, amelyet a történelem ismerete jelent számunkra, és egyértelmű meghívást jelent minden ember számára a világ bármely pontján. Erőt nyerhetünk olyan családok történeteiből, akik nehézségekkel küzdöttek és sikerült legyőzniük az akadályokat.

FOSTER History & Collective Memory, inspirációként és emlékeztetőként szolgál arra, hogy meddig mehetünk el, amikor azt kérdezzük magunktól, kik vagyunk és mi a származásunk.

A látomásunk

A jövőképünket önkéntesek egy csoportja hajtja végre, hogy megőrizze és megossza egy új történetvilágot. Célunk éppen az, hogy inspirációt szerezzünk a világon sok ember számára, hogy felfedezzék identitásukat, és időben szélesebb körű képet kapjanak az eseményekről.

FOSTER History & Collective Memory

A történelem és a viszontagságok megismerésének fáradságos vágya révén, amely az előttünk élők életét jellemezte, mélyreható vizsgálatot végeztek, amelynek eredményeként jobban megértették a történelmi folyamatot.

Tiszteletünket és emlékünket ajánljuk mindazoknak, akik a kezdetektől fogva cselekedtek a világon. Az elvégzett munka elismeréseként az utcákat, utakat vagy falvakat kijelölték vezetéknevükkel. Emlékezetül életben tartjuk hagyományaikat.


Ezt a weboldalt a Westcom, Ltd. fejlesztette, és Ezequiel Foster frissítette © 2019-2021.